mindenféle a magyar szinkronról

szinkronjunkie

szinkronjunkie

Thor - Sötét világ szinkronos előzetes

2013. május 03. - merlinicus

thor-the-dark-world-new-banner.jpg

Úgy látszik, hogy a futószallagos, hazai szinkrongyártásnak van egy mostanában tettenérhető pozitív eredménye is: a fontos előzetesek bizony napokon belül eljutnak hozzánk. A Marvel filmek pedig mostanában igen fontosnak számítanak, ugyanis a Thor 2. részének előzetese alig három nappal a megjelenés után már a mozikban volt magyarul. Örülünk! 

A viszonylag közepesre (de a második résznél azért jobbra) sikerült Vasember 3. után azért az embernek támadnak bizonyos kétségei az ügyben, hogy vajh' a bádogpajtásánál jóval kevesebb figyelmet kapó skandináv elektró-action man milyen minőséget fog produkálni a vásznon. Az előzetes is kicsit furcsának tűnik: amíg nem jött a Marvel logó és nem jelent meg Thor, addig tulajdonképpen bármi is lehetett volna.

A magyar hangok szerencsére viszont már betonbiztosak, így ezekkel nem volt gond. Tovább megyek: a magyar változat (és most a fordítást is DÍCSÉREM) fennköltebb lett - mégha csak egy hangyányit is.

Magyar hangok:

Chris Hemsworth - Thor - Nagy Ervin

Sir Anthony Hopkins - Odin - Tordy Géza

Natalie Portman - Jane Foster - Zsigmond Tamara

Tom Hiddleston - Loki - Csőre Gábor

Christopher Eccleston - Malekith - Haás Vander Péter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szinkronjunkie.blog.hu/api/trackback/id/tr585250950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása